«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

پاتروشف: پهپاد آمریکایی در حریم هوایی ایران هدف قرار گرفت

دبیر شورای امنیت ملی روسیه بعد از دیدار با «جان بولتون» و «بنیامین نتانیاهو» در فلسطین اشغالی تأیید کرد که پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران هدف قرار داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه بعد از دیدار با «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی تأکید کرد که ایران یکی از شرکای کلیدی روسیه در مبارزه علیه تروریسم است.

نشست سه‌جانبه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با دبیر شورای امنیت ملی روسیه و «مشاور امنیت ملی آمریکا امروز (سه‌شنبه) در فلسطین اشغالی برگزار شد.

 

این مقام روسیه به ساقط شدن پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران اشاره کرد و گفت: «بر اساس داده‌های وزارت دفاع روسیه، ایران پهپاد آمریکایی را در حریم هوایی خود هدف قرار داده شده است».

روز پنجشنبه هفته گذشته، پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی ایران مورد هدف قرار گرفت و این در حالی است که مقامات آمریکایی مدعی شدند که این پهپاد در حریم هوایی بین‌المللی هدف گرفته شده است.

پاتروشف پس از این نشست سه‌جانبه در جمع خبرنگاران به اتهاماتی که واشنگتن و تل‌آویو در خصوص حادثه نفتکش‌ها در دریای عمان به ایران وارد کرده بودند، گفت: «در خصوص حمله به نفتکش‌ها تحقیق کنید. ما اتهامات (علیه ایران) در خصوص حمله به نفتکش‌‌ها را قبل از تحقیق نمی‌پذیریم».

این مقام روس اطلاعاتی که در زمینه حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان ارائه شده بود را «غیرحرفه‌ای» اعلام کرد.

23 خردادماه، منابع خبری از وقوع انفجار در دریای عمان خبر دادند و نفتکش «Front Altair» با پرجم جزایر مارشال متعلق به نروژ با بار «اتانول»‌ و «Kokuka Courageous» با پرچم پاناما با محموله «متانول» مورد حمله قرار گرفتند.

آمریکا و انگلیس بدون ارائه شواهد مستدل و با استناد به یک نوار ویدئویی، ایران را به دست داشتن در این حمله متهم کرد ولی با اینحال آلمان و کشورهای اروپایی، این نوار ویدئویی را برای متهم کردن ایران ناکافی دانستند.

پاتروشف که در نشست سه‌جانبه با بولتون و نتانیاهو بر سوریه‌ای مستقل تأکید کرده بود، گفت که «حملات اسرائیل به سوریه نامطلوب است».

وی تأکید کرد: «حملات اسرائیل به سوریه نامطلوب است و هرگونه تلاش برای تهدید جلوه دادن ایران بعنوان تهدید بین‌المللی غیرقابل قبول است».

پاترشف در نشست خود گفته بود: «می‌خواهیم شاهد سوریه‌ای دارای صلح، رفاه و مستقل باشیم. کشورهایی که در این نشست شرکت کرده‌اند باید در این هدف مشترک باشند».

منبع :فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار